FORGOT YOUR DETAILS?

Chaufeursdiensten

U gaat naar een afspraak maar u wilt nog enkele e-mails lezen en/ of beantwoorden, een conference call voeren of ander (voorbereidend) werk doen? Of onderweg staat u in de file en bij aankomst kunt u geen parkeerplek vinden… Zo gaat er flink wat kostbare tijd verloren.

Of u nu onze chauffeur in uw eigen auto laat rijden of instapt in een van onze directieauto’s, door te kiezen voor Rocotax chauffeursdiensten verdwijnen deze zorgen volledig naar de achtergrond. In een directieauto van Rocotax wordt de achterbank het verlengstuk van uw kantoor. Reistijd wordt werktijd. U komt ontspannen op uw bestemming aan zodat u fris uw gesprekspartners tegemoet kunt treden.

Of het nu gaat om luxe vervoer of het afleveren van een pakket, Rocotax richt zich op uw persoonlijke wensen en veiligheid. Rocotax chauffeursdiensten weet al ruim tien jaar elke specifieke wens discreet en succesvol te realiseren en denkt met u mee.

De chauffeurs van Rocotax zijn opgeleid en getraind op het gebied van persoonsbegeleiding en EHBO. Ze blijven onder alle omstandigheden alert en weten hoe te handelen. Ook in onverwachte situaties. Wij zorgen dat u veilig en comfortabel uw bestemming bereikt.

Voor informatie en/ of een offerte kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Vragen over onze diensten?

Neem gerust contact op of stuur ons een mail

TOP